Sobe

Izaberite između sedam vrsta smještajnih jedinica – od standardne dvokrevetne ili trokrevetne sobe, sobe s pogledom, balkonom ili economy sobe i sobe s ulazom s ulice.

U hotelu su na raspolaganju i sobe s pomoćnim ležajevima. Za aktivnosti poput čitanja, odmora ili jednostavnog opuštanja pored kreveta postoje i udobne sofe u svakoj sobi. Naše moderne, zvučno izolirane, svijetle i prostrane sobe idealno su opremljene da udovolje posebnim potrebama gosta na odmoru ili poslovnom putu. Svaka soba ima WiFi, klima uređaj, TV sa ravnim ekranom, minibar, sef i potpuno opremljenu minimalističku kupaonicu. Gosti imaju mogućnost korištenja usluga kao što su: pranje, peglanje, prijevoz i kemijsko čišćenje kako bi postigli svoje potpuno zadovoljstvo. Prijava u hotel moguća je od 14:00h, dok je odjava iz hotela do 11:00h.

Dvokrevetna soba s balkonom i pogledom na grad

Pomno dizajnirana soba s prekrasnim balkonom i pogledom na grad, s udobnim krevetima i sofisticirano uređenom kupaonicom pruža Vam osjećaj doma. Udobnost na višu razinu dovode dodatni sadržaji od kojih izdvajamo TV-a ravnog ekrana, brzi internet, te mini bar.

Rezervirajte

Dvokrevetna soba s pogledom na grad

Sve što je neophodno za ugodan boravak na Vašem putovanju pruža naša dvokrevetna soba s balkonom. Profinjeno uređena unutrašnjost sobe i kupaonice, mini bar i TV ravnog ekrana ovdje su za mirno opuštanje, a ako poslovne obveze tako zatraže, možete se osloniti na besplatan i brzi WiFi. Svaka od naših dvokrevetnih soba pruža jedinstven doživljaj – nenadmašan panoramski pogled na grad Zagreb.

Rezervirajte

Standardna dvokrevetna soba

Opustite se u elegantno dizajniranoj sobi i doživite besprijekornu razinu usluge koja se nudi u standardnoj dvokrevetnoj sobi. Moderan interijer obogaćen je raznim sadržajima koji će Vam omogućiti maksimalnu razinu udobnosti – moderno uređena kupaonica, superbrza internetska veza, TV ravnog ekrana, klima uređaj i sef osiguravaju ugodan boravak na poslovnom ili privatnom putovanju.

Rezervirajte

Trokrevetna soba s balkonom

Prostrana trokrevetna soba s balkonom omogućuje Vam uživanje u panoramskom pogledu na grad. Klimatizirana soba s TV-om ravnog ekrana i mini barom i vlastitom kupaonicom pruža osjećaj doma.

Rezervirajte

Standardna trokrevetna soba

Uživajte u svom boravku u trokrevetnoj sobi koja sadrži TV ravnog ekrana s mnogobrojnim programima, sef, radni stol, mini bar i klimu. Vlastita kupaonica uključuje tuš i sušilo za kosu.

Rezervirajte

Economy dvokrevetna soba s balkonom

Dvokrevetna soba Economy s izlazom na balkon uključuje minibar i TV ravnog ekrana sa kabelskim programima. Kupaonica sadrži sušilo za kosu i tuš. Economy soba nešto je manja od ostalih jedinica u našem hotelu i pogled je na dvorište.

Rezervirajte

Standardna dvokrevetna soba, ulaz s ulice

Uživajte u vrhunskom komforu ove prostrane dvokrevetne sobe koja se nalazi u prizemlju. Soba sadrži TV s raznim programima, sef, mini bar, te vlastitu kupaonicu. Soba se nalazi u prizemlju susjedne zgrade, 20 m od recepcije, s ulazom s ulice.

Rezervirajte

Hotel Blue

Adresa

Ulica Grada Vukovara 20

10000 Zagreb

Hrvatska

Potražite nas na karti