Sobe

Hotel Blue nudi standardne dvokrevetne sobe s bračnim krevetom ili možete odabrati dva odvojena kreveta.

U hotelu su na raspolaganju i sobe s pomoćnim ležajevima. Za aktivnosti poput čitanja, odmora ili jednostavnog opuštanja pored kreveta postoje i udobne sofe u svakoj sobi. Naše moderne, zvučno izolirane, svijetle i prostrane sobe idealno su opremljene da udovolje posebnim potrebama gosta na odmoru ili poslovnom putu. Svaka soba ima WiFi, klima uređaj, TV sa ravnim ekranom, minibar, sef i potpuno opremljenu minimalističku kupaonicu. Gosti imaju mogućnost korištenja usluga kao što su: pranje, peglanje, prijevoz i kemijsko čišćenje kako bi postigli svoje potpuno zadovoljstvo. Prijava u hotel moguća je od 14:00h, dok je odjava iz hotela do 11:00h.

Dvokrevetna soba

Opustite se u elegantno dizajniranoj sobi i doživite besprijekornu razinu usluge koja se nudi u standardnoj dvokrevetnoj sobi s nevjerojatnim pogledom na grad. Moderan interijer obogaćen je raznim sadržajima koji će Vam omogućiti maksimalnu razinu udobnosti – moderno uređena kupaonica, superbrza internetska veza, TV ravnog ekrana, klima uređaj i bogato napunjen mini bar osiguravaju ugodan boravak na poslovnom ili privatnom putovanju.

Rezervirajte

Dvokrevetna soba s balkonom

Sve što je neophodno za ugodan boravak na Vašem putovanju pruža naša dvokrevetna soba s balkonom. Profinjeno uređena unutrašnjost sobe i kupaonice, veliki izbor pića u mini baru i TV ravnog ekrana ovdje su za mirno opuštanje, a ako poslovne obveze tako zatraže, možete se osloniti na besplatan i brzi WiFi. Svaka od naših dvokrevetnih soba s balkonom pruža jedinstven doživljaj – nenadmašan panoramski pogled na grad Zagreb.

Rezervirajte

Dvokrevetna soba s dodatnim ležajem

Uživajte u vrhunskom komforu ove prostrane dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem. Pomno dizajnirana soba, s udobnim krevetima i sofisticirano uređenom kupaonicom pruža Vam osjećaj doma. Udobnost na višu razinu dovode dodatni sadržaji od kojih izdvajamo TV-a ravnog ekrana, brzi internet, te mini bar koji se puni na dnevnoj bazi. Zahvaljujući nevjerojatnom pogledu na grad, iz našeg hotela ćete ponijeti nezaboravne uspomene na grad Zagreb. Cijena dodatnog ležaja iznosi 30 EUR po noćenju i obračunava se kod dolaska u hotel.

Rezervirajte

Hotel Blue

Adresa

Ulica Grada Vukovara 20

10000 Zagreb

Hrvatska

Potražite nas na karti